FDI Globinvest Food

Prezentare fond

  • Valoare unitate de investitie (oct. 2022): 9,6215 RON

  • Categorie Fond: fonduri de actiuni

  • Durata minima recomandata de investitie: 3 ani

  • Depozitar: BRD - GSG

  • Obiectiv si strategie: Fondul deschis de investitii Globinvest Food este un fond deschis de investitii avand ca obiectiv fundamental cresterea valorii capitalului investit. SAI Globinvest SA considera ca obiectivul fondului poate fi atins printr-o politica de investitii orientata pe termen mediu si lung in actiuni cotate, pe piete reglementate din UE, cu precadere din sectoarele alimentar si conexe, urmarind obtinerea de profituri ca urmare a cresterii valorii investitiilor realizate.
    Vor fi achizitionate actiuni emise de companii care in opinia administratorului sunt caracterizate de o volatilitate redusa a pretului actiunii si a profiturilor realizate istoric, de o capacitate ridicata a managementului de a produce profit si o rentabilitate ridicata a capitalurilor investite, de o politica de remunerare buna prin dividende a actionarilor, astfel sa asigure minimizarea riscului de piata al valorii unitatii de fond si un randament specific pietei de capital.

Prezentare administrator fond

Administrator: GLOBINVEST

Active totale in administrare (in RON; oct. 2022): 77,66 mil RON

Grup administrator: Societate independenta de administrare a investitiilor

Director general administrator: Ilie Cenan (presedinte)

Contacte administrator si modalitate de investitie

Telefon: 0264.595.925

Fax: [email protected]

Pentru a investi in acest fond te invitam sa te prezinti la unul din sediile distribuitorului acestuia sau sa afli informatii suplimentare din procedura de distributie: GLOBINVEST

Adresa: Str. Universitatii nr. 3, Et. 2, Ap. 23, Cluj Napoca, Judetul Cluj, Romania