Politica de date personale

In aceasta politica de date personale explicam modul in care colectam si folosim datele Dumneavoastra personale. Aceasta politica se aplica tuturor informatiilor personale ale Dumneavoastra pe care le procesam atunci cand folositi acest site sau interactionati in orice mod cu noi.

Smartfin.ro este un site folosit pentru a prezenta informatii, indicatori si date despre diverse tipuri de investitii financiare.

Nu colectam in mod direct niciun fel de date personale despre Dumneavoastra atunci cand folositi acest site. Smartfin.ro colecteaza informatii prin fisiere de tip cookie sau tehnologii similare pentru scopuri de analiza a utilizarii siteului. Pentru informatii suplimentare va rugam sa cititi politica de cookies disponibila pe site. De asemenea, in cazul in care ne contactati prin email, vom inregistra emailul Dumneavoastra in vederea furnizarii unui raspuns.

Smartfin.ro nu transmite mesaje nesolicitate.

Nu impartasim datele Dumneavoastra personale niciunei terte parti.

Luam masjurile necesare pentru protejarea datelor Dumneavoastra personale.

Ne puteti contacta folosind formularul de contact al siteului pentru a va exercita oricare din drepturile care va sunt acordate conform reglementarilor aplicabile in domeniul protectiei datelor personale.

Aceasta politica de date personale poate fi completata sau modificata oricand fara o notificare prealabila.