Despre noi

SmartFin este prima platforma financiara online cu focus in domeniul investiiilor: informatii complete despre fondurile de investitii si fondurile de pensii. Suntem o platforma financiara independenta care nu este administrata si /sau detinuta de o companie care desfasoara activitati de brokeraj, de administrare a investitiilor sau bancara, iar toate serviciile noastre sunt gratuite.

Obiectivul SmartFin este de a ajuta consumatorii sa ia cele mai bune decizii financiare. Te ajutam sa analizezi si sa gasesti produsul financiar potrivit pentru tine. Acum ai la dispozitie un singur website unde poti gasi toate fondurile deschise de investitii administrate in Romania. Nu mai este nevoie sa accesezi sute de pagini sau sa iti strangi si sa iti calculezi singur informatiile importante despre fondurile de investitii. Acum le gasesti pe toate la o singura adresa de web.

Comparatii intre fonduri deschise de investitii sau intre fonduri de pensii. Poti sa faci comparatii intre fonduri dupa mai multe criterii. Poti selecta toate fondurile de investitii sau de pensii, toate fondurile de investitii sau pensii ale unui singur administrator, sau poti cauta fonduri de investitii:

  • dupa valuta in care sunt denominate;
  • dupa modul in care investesc in actiuni;
  • dupa modul in care investesc in venituri fixe (obligatiuni, depozite, etc);
  • dupa cum investesc in alte fonduri de investitii;
  • dupa tipul de strategie pe care il urmaresc.

Platforma SmartFin iti da posibilitatea sa analizezi comparativ fondurile rezultate dupa diversi indicatori , cum ar fi: de performanta; de dimensiune; de risc; sau poti afla costurile fondurilor respective. Poti selecta orice fond de investitii sau pensii si afla detalii suplimentare (descrieri, indicatori diversi, grafice, documente ce stau la baza functionarii lor sau date de contact).

Studiaza si alege cele mai potrivite fonduri pentru tine! Fii SmartFin.

Simulator castiguri in fonduri de investitii.  Folosind aceasta facilitate poti afla cat ai fi castigat prin investitia in fonduri de investitii pentru o anumita perioada aleasa de tine. Poti selecta aici toate fondurile de investitii sau dupa anumite criterii:

  • dupa valuta in care sunt denominate;
  • dupa un anumit nivel de risc pe care esti dispus sa ti-l asumi.

Platforma SmartFin iti da posibilitatea sa analizezi comparativ fondurile de investitii rezultate dupa diversi indicatori , cum ar fi: de performanta; de dimensiune; de risc; sau poti afla costurile fondurilor respective. Poti selecta orice fond de investitii si afla detalii suplimentare (descrieri, indicatori diversi, grafice, documente ce stau la baza functionarii lor sau date de contact).

Simuleaza castigurile pe care le-ai fi putut obtine prin investitia in fonduri! Fii SmartFin.

Resurse Smart. Iti punem la dispozitie mai multe resurse SmartFin! Acestea sunt ghiduri sub forma de intrebare si raspuns care te pot ajuta sa intelegi tot ce trebuie sa stii despre investitia in fonduri de investitii. De asemenea, avem o colectie extinsa de resurse despre fondurile de pensii.

Afla tot ce trebuie sa stii despre fondurile de investitii! Fii SmartFin.

Investeste Smart. Iti explicam ca un plan de economisire bine pus la punct din timp iti va oferi un confort financiar mai tarziu. Afla ce diferente exista pe termen lung  intre a tine banii in cont current sau “la saltea” si a investi economiile! Afla ce inseamna sa investesti din timp si ce efort financiar va trebui sa depui daca alegi sa investesti mai tarziu.

Afla ce inseamna sa investesti smart! Fii SmartFin.

Contact SmartFin. Vrei sa pui o intrebare despre fonduri de investitii? Vom incerca sa te ajutam.

Contacteaza-ne!

Atentionari. Informatiile prezentate pe siteul www.smartfin.ro sunt preluate lunar de la Asociatia Administratorilor de Fonduri, Autoritatea de Supraveghere Financiara si administratorii de fonduri. Depunem toate eforturile necesare pentru a prezenta datele in mod corect. In situatia in care constatati neconcordante va rugam sa ne contactati. Performantele anterioare ale fondurilor nu reprezinta o garantie a evolutiilor viitoare.