Poti castiga mai mult cu economiile tale?

Ce castiguri ti-au adus pana acum contul curent, depozitele bancare sau contul de economii? Intr-adevar timpul este limitat si fondurile de investitii presupun putin mai mult timp pentru a le intelege modul lor de functionare. Dar noi iti spunem ca nu este vorba de foarte mult timp, iar  acum ai posibilitatea sa vezi toate fondurile de investitii locale intr-un singur loc.

Economiile tale merita timpul alocat. Fondurile de investitii investesc diversificat in mai multe directii si au echipe specializate in investitii. Afla tot ce vrei sa stii despre functionarea fondurilor aici http://www.smartfin.ro/faq .

Iti oferim mai jos doua topuri ale castigurilor aduse de fonduri in ultimul an, si in ultimii trei ani, ca sa iti faci o idee. Pe smartfin.ro iti faci si tu propriul top, pe diverse criterii sau perioade, folosind acest link: http://www.smartfin.ro/fonduri (atunci cand analizezi topuri  trebuie sa tii cont de profilul si strategia fiecarui fond, ca sa nu compari mere cu pere).

Poti face click pe numele fiecarui fond din topurile de mai jos pentru informatii suplimentare despre el si modalitatea de a plasa bani. E simplu!

Top 5 cele mai performante fonduri in ultimul an (aprilie 2018 – aprilie 2019):

LocNume fondCastig ultimul an
1Omninvest10,1%
2BT Index Romania ROTX4,7%
3ETF-BET Tradeville3,9%
4FDI Fix Invest3,8%
5BRD Obligatiuni3,7%

Mai departe, hai sa vedem topul celor mai performante fonduri in ultimii trei ani (castiguri cumulate pentru perioada aprilie 2016 – aprilie 2019):

LocNume fondCastig in ultimii trei ani
1ETF-BET Tradeville55,0%
2BT Index Romania ROTX53,8%
3OTP Expert50,2%
4Certinvest BET Index47,3%
5Certinvest BET-FI Index46,6%

Evident, castigurile trecute nu sunt o garantie pentru performantele viitoare. Dar nu e rau, nu? Poate  nu ar strica sa studiezi putin si domeniul fondurilor de investitii. Economiile tale merita efortul depus!

Abonare la rapoartele lunare Smartfin